MAJ HOUSE

 

NEW HOME://

Concord, Australia 

2021 – in progress

Our approach is to create a new transition to the house both front and back linking outdoor spaces to the podium levels at the rear and entry at the front. The existing arrangement of the house serviced a multi dwelling arrangement splitting the floors into seperate tenancies. The new plan will consolidate the stories once again and create the ideal family home for our clients.
Re imaging the plan together with a full fit out of new finishes and interiors allows the existing building to perform as a modern dwelling fit for the costal lifestyle at Coogee Beach.

KA Project Team

Christian Campoy,  Lars Goldstein, Sebastian Kaintoch

 

OSM HOUSE

 

NEW HOME://

Osmington,  West Australia 

2021 – in progress

Our approach is to create a new transition to the house both front and back linking outdoor spaces to the podium levels at the rear and entry at the front. The existing arrangement of the house serviced a multi dwelling arrangement splitting the floors into seperate tenancies. The new plan will consolidate the stories once again and create the ideal family home for our clients.
Re imaging the plan together with a full fit out of new finishes and interiors allows the existing building to perform as a modern dwelling fit for the costal lifestyle at Coogee Beach.

KA Project Team

Christian Campoy, Sebastian Kaintoch

 

COOG HOUSE

 

NEW HOME://

Coogee Beach,  Australia 

2021 – in progress 

Our approach is to create a new transition to the house both front and back linking outdoor spaces to the podium levels at the rear and entry at the front. The existing arrangement of the house serviced a multi dwelling arrangement splitting the floors into seperate tenancies. The new plan will consolidate the stories once again and create the ideal family home for our clients.
Re imaging the plan together with a full fit out of new finishes and interiors allows the existing building to perform as a modern dwelling fit for the costal lifestyle at Coogee Beach.

KA Project Team

Lars Goldstein,  Lisa Tackenberg, Sebastian Kaintoch

 

LAM HOUSE

 

NEW HOME://

Bondi Beach,  Australia 

2022 – in progress 

LAM house is an existing two story dwelling presenting  as a Manor style housing stock common to the the local context. Our clients want to maintain the existing charm and sentiment of the home in keeping with its surrounding context. They also wanted to create a practical plan that reflects a more sophisticated adaption to modern life.
Our approach is to create a new transition to the house both front and back linking outdoor spaces to the podium levels at the rear and entry at the front. The existing arrangement of the house serviced a multi dwelling arrangement splitting the floors into seperate tenancies. The new plan will consolidate the stories once again and create the ideal family home for our clients.
Re imaging the plan together with a full fit out of new finishes and interiors allows the existing building to perform as a modern dwelling fit for the coastal lifestyle at Bondi Beach.

KA Project Team

Christian Campoy, Xiangyu Lu,

Lars Goldstein, Sebastian Kaintoch

FITZ HOUSE

 

NEW HOME://

Vaucluse, Australia 

Under Construction

Playing with volumetric bodies and angled lines, this elegant and minimalist family home sets a powerful tone. Further achieved by a strong focus on materiality and texture. A central courtyard forms the centrepiece of the home, mediating between the build form and the in-between spaces. A true entertainers haven.


KA Project Team

Nick Obbelode, Sebastian Kaintoch, Christian Campoy

Interior

deuces interiors

Landscape

Dangar BarinSmith

Builder

Brianda Projects

 

APETURE HOUSE

 

NEW HOME://

Dover Heights,  Australia

Under Construction

Playing with volumetric bodies and angled lines, this elegant and minimalist family home sets a powerful tone. Further achieved by a strong focus on materiality and texture. A central courtyard forms the centrepiece of the home, mediating between the build form and the in-between spaces. A true entertainers haven.


KA Project Team

Nick Obbelode, Xiangyu Lu,

Christian Campoy, Sebastian Kaintoch

Planner

GSA Planning

Interior Design

ALWILL Interiors

Landscape Design

Myles Baldwin

SPLAY house

New Home//:

Concord,  Australia 

2018 – 2022 

 

Playing with volumetric bodies and angled lines, this elegant and minimalist family home sets a powerful tone. Further achieved by a strong focus on materiality and texture. A central courtyard forms the centrepiece of the home, mediating between the build form and the in-between spaces. A true entertainers haven.


KA Project Team 

Christian Campoy 

Photography

Derek Henderson

HOUSE BOK

 

NEW HOME://

We have submitted a DA for a holiday home on NSW central coast. With the amalgamation of two lots this costal home provides direct access to Brisbane water. The home is broken up into pavilion spaces that creates a retreat for both Parents and children. The living and bedroom spaces are separated by and internal courtyard which parallels the long Hallway and guest quarters breaking up the long narrow site.

 

screenshot-2016-11-03-11-37-33

 

screenshot-2016-11-03-11-37-27

screenshot-2016-11-03-11-37-19

Entry blackElevationgif

PIXEL house

 

NEW HOME: // Under Construction

 

From the initial sketch stage through to material realisation, this project offers a rationalised material selection that forms the mould for a staggered play between solid and void, opaque and transparent.

Located on the eastern coast of NSW with panoramic views on the ocean on one side and street frontage on the other we have two defining site conditions that will characterise this house.

The street side presents an undulating play of materials established by a recognition of internal formal spaces. Entries become cut outs in the building and screens allow a lower level of permeability for the areas of privacy in the home.

On the ocean front, the house simplifies into expressed slabs and glass accentuating views toward the ocean.

Collaborating with an artist on the project we intend to further this play of material between the common theme of Art & build form. The use of a artist work as the screening system and as sculpture is the inherent double front this house will display to the street below.


KA Project Team

 Sebastian Kaintoch, Christian Campoy












BVH HOUSE

 

 NEW HOME: //

Bellevue Hill, Australia 

2015-2019

 A deep setback of the existing house allows us to utilise the majority of the front yard of this project to create a private internal courtyard with plenty of north facing aspects. The regular concrete geometries of the the first floor hang over the ground floors light open characteristics as it blends the inside to the outside through a series of larges openings and sunken courtyard.  A long walkway that doubles as an art display, hovers over the green courtyard that run alongside it and creates a connection between the garage, gym and back up to the house. This arrangement forms the courtyard space as a centrepiece that mediates between the build form and the in-between spaces.


KA Project Team

Christian Campoy, Lisa Tackenberg, Sebastian Kaintoch

 

 



RIVER house

 

NEW HOME:// New 4 story home

Located south of Sydney on the foreshore of Kyle Bay this project faces challenges of a steep sloping sight and south facing aspects that overlook the Georges river.

Focusing on minimal raw materials, the house will encompass a sleek and staggered form. Each level slightly overhanging the next to exaggerate the steep slope of the site as it falls away from underneath the heavily expressed concrete slabs. This stepping allows northern light to permeate down into all areas of the house, without obstructing the view out to the river.

Hard stones and concrete are paralleled with light timber screens and full height glass sections in order to create a feeling of lightness as the structure pushes itself out from the sloping terrain.

With a large 4 car garage, open living plan, terrace and cantilevered pool, this home has been designed to meet the needs of our clients contemporary lifestyle.

An exciting feature of the house is the boat shed designed to accommodate a large 40 foot yacht with direct access back up to the house.  the boat shed utilises the same material and formal quality of the house creating a seamless transition across the whole site.

 


KA Project Team

 Lisa Tackenberg, Christian Campoy, Sebastian Kaintoch

Photography

 Tom Furgeson

 




MM house

NEW HOME:// New 3 story home

MEDIA:

architizer

archello

luxury-houses

 

 

 

MM House developed from the desire to make specific connections with Sydney Harbour’s iconic landscape. A heightened sense of transparency articulates a thick plan – situating domestic life against the sublime natural and urban backdrop of the harbour and city skyline.

The orientation and configuration of the house curate a series of view points that link the domestic realm to the landscape beyond. The subtle level changes uncover new aspects of the harbour landscape and provide delineation of space within the plan.

The house is formally geometric – but is punctured by courtyards and breaks that offer unexpected vistas, and lend complexity to the section. Stripped of enclosing walls living spaces orientate outward, diffusing thresholds through a series of operable glazed doors. Double height voids in the living and courtyard spaces extend this connection, with the view presented as a ‘series of moments’ when making one’s way through the home.

The project has been designed to be robust and endure the setting of a coastal environment. With the advancements in material technologies realised in bionics, the external facade is enveloped in a self cleaning render. Allowing nature to clean and revitalise the facade whilst repelling harsh abrasive salts from the harbour.

In order to move away from a predominately flat surface resolution, characterised by contemporary applications of render, we adopted a hand crafted technique. The render is applied by spraying the substructure then hand pressing with a trowel, giving depth and irregularity to the strong geometric form. Internally the house materialises as an arrangement of refined surfaces and details, layered against the raw and elemental nature of concrete, marble and timber. This play, balances the homes reduced external palette and invites warmth and tactility to the project.


KA Project Team

 Lisa Tackenberg, Christian Campoy, Sebastian Kaintoch